Accessibility Tools

Skip to main content

Barta Autó Holding Kft. | 3300 Eger, Kistályai út 133. | Telefon: +36 36 410 901 | Email: auto@egerford.hu 

Ford Transit

Az új, legkorszerűbb technológiával felszerelt plug-in hybrid Transit Custom hihetetlenül hatékony munkatárs.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben. Értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze . Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot.

A legkorszerűbb technológiák hosszú listáján szerepel a SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel, az Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) és a Kanyarodást Segítő Rendszer (CCS). Amellett, hogy mindegyik megkönnyíti a vezetést, sok rendszer működése automatikus is, így Ön a fontosabb dolgoknak szentelheti figyelmét.

További műszaki megoldások, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (SRC) teszik az új Ford Transit erőteljes motorjait még üzemenyag-takarékosabbá.

Ami pedig a rakodóteret illeti...mekkorára van szüksége? Az új Transit óriási, akár 14 m³-es hasznos raktérrel rendelkezik, és (az alapfelszereltséghez tartozó rekeszfal használatakor) akár 4,2 m rakodási hossz érhető el. Ezenfelül, a jármű akár 2,2 tonnáig rakodható.

És bármit szállítson, az ellenálló zárak és a kifinomult riasztók mind a járművet, úgy a tartalmát is megvédik.